Het slim aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden is voor zowel werkgever als werknemer interesWinnaar secundaire arbeidsvoorwaardenbranchesant. Werkgevers kunnen door het volledig benutten van de vrije ruimte van de werkkostenregeling forse besparingen realiseren, terwijl werknemers tegelijkertijd producten aanschaffen met belastingvoordeel.

Via NFP FiscFree® is het heel gemakkelijk om deze secundaire arbeidsvoorwaarden, oftewel leuke extraatjes via de zaak, aan te bieden. En dat zag de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ook, dat NFP FiscFree® onlangs heeft uitgeroepen tot winnaar 2016 in de secundaire arbeidsvoorwaardenbranche. Volgens de commissie heeft NFP FiscFree® zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. “NFP wordt als een van de beste bedrijven gezien op het gebied van fiscaal verrekenbare arbeidsvoorwaarden. Bovendien weet ze haar grote kennis van fiscaal verrekenbare arbeidsvoorwaarden uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid”.

De Nominatiecommissie ziet NFP FiscFree® als een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij NFP FiscFree®, want zij heeft door wijziging van de overheidsregels een nieuwe dienst ontwikkeld. De onderneming is daarnaast met de tijd meegegaan een biedt een volledig online dienstverlening”, aldus de commissie.

Meer weten over het slim aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden? www.nfp.nl of www.fiscfree.nl.