In 2016 zijn er (ten opzichte van 2015) meer mensen met het goede voornemen om te gaan sporten, blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van NOC*NSF. Fitness is de populairste sport om mee te beginnen in 2016, en dat is goed nieuws voor zowel werkgever als werknemer! 

Waar vorig jaar 37 procent van de 3.500 ondervraagden (in de leeftijd 18-80 jaar) van plan was om meer te gaan bewegen, is dit in 2016 opgelopen naar maar liefst 50 procent. Aangezien vitaliteit een steeds belangrijker thema wordt binnen het HR-beleid van veel organisaties, is dit goede nieuws ook zeker positief voor werkgevers.

Sporten via de zaak

Sporten via de werkgever is interessant, maar sporten via de werkgever met belastingvoordeel is nóg interessanter. Via FiscFree® biedt u – als werkgever – heel eenvoudig leuke extraatjes aan via de zaak, waardoor u flink bespaart op uw sociale lasten en uw werknemers profiteren van belastingvoordeel dat kan oplopen tot 52%!

Naast sporten via de zaak, is het via FiscFree® mogelijk om bijvoorbeeld ook fietsen, laptops, opleidingen, mobiele telefoons en weekendjes weg aan te bieden via de zaak. Wilt u meer informatie over het aanbieden van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op www.fiscfree.nl.