Merkt u dat uw werknemers enthousiast zijn over de fiets via de zaak, maar heeft u nog geen fietsplan óf dacht u dat het fietsplan niet meer kon binnenLinkedIn logo nfnjwd 2016 de werkkostenregeling? Dan hebben wij goed nieuws, want sinds de komst van de werkkostenregeling is het nog steeds mogelijk om de fiets via de zaak aan te bieden. Sterker nog: werkgevers hebben veel meer flexibiliteit om een fietsregeling op maat aan te bieden binnen de werkkostenregeling!

Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij FiscFree® ontwikkeld, waarbinnen u het fietsplan nog steeds kunt aanbieden. FiscFree® biedt werknemers de mogelijkheid om geGazelle heavydutynl-t7-dames_2wenste producten (waaronder de fiets via de zaak) met belastingvoordeel aan te schaffen. Bovendien geven werknemers aan dat de fiets nog steeds het meest gewaardeerde ‘extraatje van de baas’ is.

Nationale fiets  Werk Dag 2016

Om het fietsen naar het werk te promoten, organiseert Nationale Fiets Projecten samen met FiscFree®, op donderdag 26 mei de 10e editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag! Fit en energiek op het werk verschijnen, daar draagt de Nationale Fiets naar je Werk Dag aan bij. Wilt u deze dag extra promoten onder uw werknemers? Vraag dan het gratis promotiepakket met posters en ansichtkaarten aan via deze link.

Aanmelden voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag kan via deze link. Door deelname maakt u kans op mooie prijzen, waaronder de knaller: de Gazelle Heavy Duty NL. Bovendien steunt u door deelname automatisch het Foppe Fonds. Meer informatie? www.fietsnaarjewerkdag.nl.