iPad van de zaak: regel het via de werkkostenregeling

Een nieuwe iPad van de zaak, wie wil dat nou niet? Waar je werkgever voorheen veel moest regelen en de aankoop tot in de puntjes moest verantwoorden richting de Belastingdienst, is dit met de nieuwe werkkostenregeling allemaal een stuk simpeler geworden!

  • Je werkgever hoeft nog maar weinig moeite te doen

    Wanneer je nu een nieuwe iPad van de zaak wilt bestellen, hoeft jouw werkgever alleen nog maar te controleren of deze binnen het beschikbare budget past. Jaarlijks mag er namelijk 1.18% van de totale fiscale loonsom van een organisatie worden uitgegeven aan zaken als een iPad van de zaak. Over de eerste € 400.000,- is dit zelfs 3%. Zolang de uitgaven binnen deze ruimte blijven zal de Belastingdienst hier geen eindheffing over vragen.

  • Verlaging brutoloon: 37 tot wel 52 % besparen

    Voor jou betekent dit dat je een iPad van de zaak kan aanschaffen en dat je jewerkgever terugbetaalt. Je brutoloon wordt bijvoorbeeld voor een aantal maanden verlaagd. Je betaalt minder inkomstenbelasting, waardoor je 37% tot wel 50% bespaart!

  • Je werkgever gemiddeld 18% laten besparen over het bedrag van jouw aankoop!

    Niet alleen bespaar je veel geld, je werkgever bespaart ook! Over het bedrag dat je werkgever met je verrekent, hoeft hij geen sociale lasten te betalen, waardoor je werkgever ook nog eens gemiddeld 18% bespaart over het bedrag van jouw aankoop!

Wil je dus een nieuwe iPad van de zaak en ook nog je werkgever geld laten besparen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een iPad van de zaak.